Anton Mauvestraat 11 Tel: 06-51813872
6717JA Ede info@bierevents.nl

Beercycling


Hou je van speciaalbier en van fietsen? Combineer je passies tijdens een fietsvakantie van Beercycling.com. Geniet van de leukste brouwerijbezoeken, de lekkerste bierdiners, en fietstochten over rustige weggetjes in Belgie. Ondek het geheim van het Belgische bier. Met altijd een enthousiaste groep bierfanaten! Tijdens de fietsvakanties staan 2 bier/fietsgidsen tot je beschikking en overnacht je in luxe 3 of 4 sterrenhotels. Een heerlijke vakantie voor levensgenieters!


Fietsen met een groep Amerikanen en een gids
Je fietst met voornamelijk Amerikanen en Nederlanders. Je geniet van het fietsen met andere bierenthousiastelingen op weg naar je dagelijkse brouwerijbezoek. Je ontmoet mensen die jouw passie(s) delen en geniet ‘s avonds van de lokale bierkeuken en de mooiste speciaalbieren. Leer je (buur)land kennen als bierland en laat je Amerikaanse reisgenoten kennismaken van jouw biercultuur. De voertaal tijdens de reis is Engels, maar Nederlands spreken mag natuurlijk ook!
Je overnacht je in 3 of 4 sterren hotels en start de dag met een uitgebreid ontbijt. Je krijgt smakelijke lunches tijdens de fietsdagen.
Kom met je eigen fiets, dan hoeft die ook niet gehuurd te worden. Verdwalen doe je niet, dankzij 1 of 2 enthousiaste gidsen, die je ook na het fietsen bierwegwijs maken in de plaats van overnachting.

Aanbod fietsvakanties

Je vindt het aanbod van fietsvakanties op de website van Beercycling. Henk Wesselink van Bierevents is een van de gidsen van Beercycling en informeert je graag verder als je interesse hebt. 
Mail ons dus als je belangstelling hebt: info@bierevents.nl en je krijgt antwoord op al je vragen. 


Enthousiaste artikelen
Nieuwsgierig hou het zou zijn om met een groep Amerikanen te fietsen? Lees het artikel van de Belgische journalist die een paar dagen meefietste en hierover een artikel schreef voor het Belgische P-magazine. Ook in Nederland is het verschijnsel Beercycling al opgevallen, zo publiceerde De Vogelvrije Fietser er een artikel over.
Geen zin om in een groep te fietsen? Je kunt de 3-daagse fietstochten ook op individuele basis doen. Bierevents regelt dan de reis voor je. Staat je reis er niet bij? Geef je wensen door en Bierevents biedt je maatwerk. 

Over Beercycling.com
Beercycling.com is een Amerikaans outdoor adventure bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsvakanties voor liefhebbers van speciaalbier ‘getting you from pint A to pint B’. Elke reis geeft de deelnemers meer inzicht in het bierbrouwproces, kennismaking met zeldzame biersoorten en de voldoening van een stevige work out. Voor Beercycling.com en haar klanten is de kwaliteit van bier belangrijker dan de kwantiteit.

 

Nieuws

29.11.17 -   De leukste bierreis naar Brugge boek je bij Bierevents!  Bier- en B
28.11.17 - De hopteelt floreert in Nederland. Daarom nam Bierevents in 2017 het initiat
20.09.17 - Govert Kreuk beleefde met andere leden van hopcrew De Molen een VIP-treat bij
20.09.17 -   De regionale krant De Stentor besteedt ook aandacht aan de hopoogst 2017
13.09.17 -   Met 4 zakken Willamette hop en 6 zakken Chinook kon Henk Wesselink maand
13.09.17 -   De hopoogst staat voor heel veel hopbellen die van heel hoog komen, heel
03.08.17 -   Op het hopveld in Epe ontwikkelt de hop sinds eind juli weer de eerste h
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | > »